13 december 2022 Gelezen: 340 keer

Nieuwjaarswens

Het is inmiddels al bijna het einde van 2022, en het bestuur van de SJOC-Avondvierdaagse is alweer druk bezig met alle voorbereidingen voor de wandel- en feestweek van komend jaar.

Want een bijzonder jaar, dat wordt het!

Zoals bekend bestaat de SJOC-Avondvierdaagse alweer 52 jaar, en door COVID-19 hebben we destijds ons 50-jarig jubileum niet kunnen vieren. Omdat we in 2023 de 50ste Avondvierdaagse organiseren hebben we besloten ook dan ons 50-jarig jubileum uitgebreid te vieren.

De Avondvierdaagse-Feestweek begint dit jaar op zaterdag 27 mei 2023 met een jubileumreceptie. Hierna volgt een fantastische wandel- en feestweek met elke avond live-artiesten, hierover kunt u al informatie vinden op onze socials (Facebook en Instagram) en onze website. Tussentijds houden wij u ook via de Dorpskrant op de hoogte. We sluiten de week traditioneel af met een spetterend Pleinfeest met geweldige artiesten en de speciale hoofdact Frans Bauer.

Noteer dus alvast in uw agenda:

SJOC-Avondvierdaagse wandel- en feestweek van 27 mei t/m 3 juni 2023.

Natuurlijk hopen wij komend jaar op een record aantal wandelaars.

Wij doen er alles aan om u een geweldige week te bezorgen (zoals u hopelijk ook van ons gewend bent).

Wij hopen dat u al enthousiast en nieuwsgierig bent geworden en u te kunnen en mogen begroeten tijdens onze SJOC-Avondvierdaagse jubileumweek.

Voor nu wensen wij u een mooi, gezond, gelukkig en sportief 2023!

Dat 2023 ons maar mag brengen wat we ervan verwachten.

 

Namens het bestuur van de SJOC-Avondvierdaagse

Thea Hendriks

Copyright 2024. All Rights Reserved. SJOC Avondvierdaagse. Drive