Deelnemersinfo

Belangrijke informatie voor de deelnemers

 

VOORINSCHRIJVEN

In verband met de te verwachten drukte voor de start op dinsdag 21 mei raden wij u aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om van tevoren in te schrijven. De voorinschrijving, die gehouden wordt in zalencentrum de Hoendrik, is als volgt gepland:

Dinsdag 23 april 2024 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Let op! Er is maar 1 voorinschrijfavond!

 

INSCHRIJVEN VOOR KINDEREN ONDER DE 10 JAAR

Kinderen onder de 10 jaar dienen altijd ingeschreven te worden met een volwassene of in groepsverband.

Tijdens de wandelweek staat er een tent voor de Hoendrik op het plein. In die tent schrijven we op 2e Pinksterdag in.  U kunt met vragen terecht bij onze bestuursleden die aanwezig zijn; u herkent ze aan het zwart/oranje tenue!

 

INSCHRIJVEN OP DE EERSTE WANDELDAG DINSDAG 21 mei 2024

Van 13.00 uur-16.00 uur en van 18.00 uur-19.30 uur.

Voor de 15 km kan er ingeschreven worden tot 19.00 uur.

Ook in de tent zoals bovengenoemd.

 

INSCHRIJVEN VOOR GROEPEN

Groepen kunnen ook inschrijven op dinsdag 23 april. Wij verzoeken degenen die de groepen inschrijven, rekening te houden met deze datum; als u zich later opgeeft is het voor ons moeilijker de administratie op tijd af te krijgen.

 

INSCHRIJVEN VIA ONZE WEBSITE

Hiervoor verwijzen wij u naar onze site: www.sjoc-avonvierdaagse.nl.

Online inschrijven kan t/m zondag 5 mei.  Let op!! Online inschrijvingen kunnen alleen d.m.v. Ideal betaling. Na betaling ontvangt u een bevestiging met inschrijfnummer. Met dit nummer kunt u uw startbewijs ophalen.

 

WAT MOET U OPGEVEN

In verband met de administratie dient u bij het inschrijven de volgende gegevens te verstrekken:

  • Uw naam
  • Uw adres en woonplaats
  • Voor de hoeveelste keer u dit jaar gaat meelopen.

 

PERSOONSGEGEVENS

De Stg. S.J.O.C. Avondvierdaagse Herveld-Andelst verwerkt persoonsgegevens van wandelaars in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De Stg. S.J.O.C. Avondvierdaagse Herveld-Andelst kan bij inschrijving voor deelname aan de S.J.O.C. Avondvierdaagse Herveld-Andelst verschillende gegevens van haar deelnemers verwerken waaronder persoonsgegevens zoals NAW-gegevens. De Stg. S.J.O.C. Avondvierdaagse Herveld-Andelst gebruikt deze gegevens enkel en alleen voor de uitvoering en verbetering van haar dienstverlening en deelt deze gegevens niet met derden. De Stg. S.J.O.C. Avondvierdaagse Herveld-Andelst draagt er zorg voor dat deze informatie goed is beveiligd

 

FOTO-EN FILMOPNAMES

Tijdens onze wandelavonden en pleinfeesten worden (foto)opnames gemaakt. Bij deelname aan onze activiteiten en/of bij binnenkomst van de feesttent of het feestterrein geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

 

DEELNAMEKOSTEN

€6,00 per persoon (bij online inschrijven is dit € 6,50 i.v.m. verwerkingskosten)

 

STARTTIJDEN

Dinsdag, woensdag en donderdag van 18.00 uur-19.30 uur.

De 15 km wandelaars starten van 18.00 uur-19.00 uur.

Vrijdag zijn er i.v.m. de intocht verplichte starttijden:

15 km van 18.00 uur-18.30 uur

10 km van 18.30 uur-19.00 uur

5 km van 19.15 uur-19.45 uur

2,5 km van 19.30 uur-20.00 uur

 

EINDTIJDEN

Alle wandelaars dienen voor 22.00 uur binnen te zijn.

 

STARTPROCEDURE

Alleen deelnemers die zich tussen 18.00 uur en 19.30 uur nog moeten inschrijven starten de eerste avond pas nadat ze ingeschreven zijn.

 

VOORINSCHRIJVINGEN

De voorinschrijvers hebben het nummer al en zijn hierdoor verzekerd van een vlotte start. Zij starten vanaf de starthokjes op het Dorpsplein. Deze starthokjes zijn voorzien van borden met de startnummers. De deelnemersnummers zijn verdeeld over een aantal hokjes. Let dus goed op die nummers.

LET OP!!! Er is vanaf 2024 geen apart starthok meer voor de internetinschrijvingen, alleen voor groepen!

 

TWEEDE WANDELAVOND

Vanaf de tweede wandelavond kunnen alle wandelaars bij de starthokjes op het Dorpsplein hun kaartjes ophalen. Let u a.u.b. goed op de nummeraanduiding op de hokjes, deze kan evt. iets gewijzigd zijn op de tweede avond!

 

STARTKAART

Op diverse plaatsen langs de routes zullen controleposten staan, waar u uw startkaart dient te laten knippen.

Let op: lever elke avond uw startkaart na het wandelen weer in!

Zo kunnen wij controleren of alle wandelaars binnen zijn. U kunt het startkaartje inleveren in de tent voor de Hoendrik.

 

DE AFSTANDEN

Groen is 2,5 km

Blauw is 5 km

Geel is 10 km

Rood is 15 km

Alle afstanden starten en eindigen op het Dorpsplein. De afstanden zijn van verschillende kleuren voorzien en leiden u door de Avondvierdaagse: de kleuren van de pijlen op de routeborden corresponderen met de afstand die u wandelt.

 

MEDAILLES

Op vrijdag kunnen de medailles buiten opgehaald worden. Er wordt duidelijk aangegeven waar u de welverdiende medaille op kunt halen! Ook is het mogelijk om medailles die u kwijtgeraakt bent bij te kopen. U kunt daarnaar informeren bij het ophalen van de medaille.

Copyright 2024. All Rights Reserved. SJOC Avondvierdaagse. Drive