22 november 2022 Gelezen: 276 keer

49ste avondvierdaagse weer een groot succes!

De 49e SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst en onze pleinfeesten zitten er (helaas) weer op. De spullen zijn weer opgeruimd.

Het was een top week om op terug te kijken! Wij hebben in ieder geval genoten.

Een sportieve en gezellige opening, 4 mooie wandelavonden, afgesloten met een feestelijke intocht en twee zeer geslaagde pleinfeesten. De foto’s die de gehele week zijn gemaakt door onze huis-fotograven zijn vanaf morgen te zien op www.sjoc-avondvierdaagse.nl

Namens het bestuur willen wij hierbij iedereen bedanken die op welke manier dan ook deze 49e SJOC Avondvierdaagse hebben mogelijk gemaakt: Onze sponsoren (reclameborden, adverteerders, sponsoring materiaal, tent, pleinfeest, bloemen, stalling materialen etc), Gemeente Over-Betuwe, Politie Over-Betuwe, Brandweer, Het Rode Kruis, bestuur, beheerders en medewerkers van zalencentrum De Hoendrik, Alle bedrijven en bewoners rond Het Dorpsplein, medewerkers van Westland Security, de muziekkorps Kunst na Arbeid, Jesper Licht & Geluid, Storm Media, huis-fotograven Karel Hulsteijn en Demi Gertsen, alle wandelaars, alle groepen en feestgangers die we ook dit jaar weer hebben mogen begroeten.

Maar ook gaat onze grote dank uit naar onze vele vrijwilligers die ieder jaar weer de tijd vrij maken om er een leuk, gezellig, maar vooral ook een veilige week van maken. En daar zijn we supertrots op, want zonder al deze vrijwilligers kunnen wij géén avondvierdaagse organiseren.

Ondertussen zijn we al begonnen aan de voorbereidingen voor ons jubileum, de 50e SJOC Avondvierdaagse en Pleinfeest(en). Dus zet alvast vast in uw agenda: 29 mei t/m 3 juni 2023 en we hopen jullie dan weer te mogen begroeten. Hou onze fb-pagina, instagram en onze website in de gaten voor meer informatie.

Graag tot ziens tijdens de 50e SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst.

Het bestuur SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst.

Copyright 2024. All Rights Reserved. SJOC Avondvierdaagse. Drive